Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Házi majonéz szőlőmagolajjal

Házi majonéz szőlőmagolajjal
Házi majonéz szőlőmagolajjal
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A házi finomságoknál nincs is jobb a világon, így van ez a majonézzel is, amihez nem kell túl sok hozzávaló. A végeredmény pedig egy krémes és finom krém. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojássárgáját egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a sót, borsot és a mustárt. Kevés olajat hozzáöntünk, és egy kézi habverővel egyneművé keverjük, majd folyamatos keverés mellett, vékony sugárban hozzácsurgatjuk a többi olajat is.
  2. Az elkészült krémet ízesítjük citromlével, és ha szükséges, még sóval, ill. borssal.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 414
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sangyo

Mióta szakács: 2016.11.21.
6 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

majonéz házilag

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

585
tojássárgája 2 db
szőlőmagolaj 250 ml
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
citromlé 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint