Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hawaii melegszendvics

Hawaii melegszendvics
Hawaii melegszendvics
46 perc / előkészület: 30 perc sütés: 16 perc
receptkönyvben hozzászólások (23)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Leginkább a pizzához hasonlít, csak gyorsabban kész van.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az ananászt kivesszük a konzervből. A konzervdoboz segítségével korongokat szúrunk a kenyerekből és a sonkákból.
  2. A kenyereket 10 perc alatt megpirítjuk 200 fokra előmelegített sütőben.
  3. A krémsajtot összedolgozzuk a morzsolt oregánóval.
  4. A mézet és az olajat összekeverjük .
  5. Az előpirított kenyereket megfordítjuk, megkenjük őket ketchuppal, majd rájuk simítjuk az oregánós krémsajtot.
  6. Befedjük őket egy-egy szelet sonkával, rátesszük az ananászokat, és megkenjük a mézes-olajos kencével.
  7. A szendvicseket 6 percre visszatesszük a sütőbe.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 31 924
elküldve: 10
receptkönyvben: 752
elkészítve: 18/35
Facebookon megjelent: 1

szakács

Flóra

Mióta szakács: 2009.08.25.
318 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
mikor: uzsonna, vacsora
adag: 5 főre

egyéb elnevezések

ananászos-sonkás melegszendvics, ananászos-sonkás szendvics a sütőből, ananászos-sonkás melegszendvics mézes mázzal, ananászos-sonkás-krémsajtos melegszendvics

Hozzászólások (23)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vabek
vabek Fri, 2012-02-10 16:27

Kedves Flóra! Nagyon jól néz ki amit csináltál, de egy kérdésem azért lenne. Mit csinálsz azzal a kenyérrel és sonkával ami a körön kívül esik? Mármint ami nem fér bele a konzervdobozos körbe. Remélem érthető vagyok. Köszi.

Évipeti
Évipeti Tue, 2011-12-27 21:22

Ez nagyon guszta!:)
Flóra, általad meg van a szilveszteri második "menü":))
Köszi a tippet!!

Cs.A.
CS.A. / Cs.A. Thu, 2011-09-08 14:37

Ez a recept isteni!!!! És nagyon kreatív is!:) Én soha nem találtam volna ki ilyet....:-)

Flóra
Flóra / Flóra Wed, 2010-10-13 19:37

A mézes-olajos kencétől szerintem csak finomabb íze lesz, arra való :)
Sima sajtot pedig azért nem kell rátenni, mert ott a krémsajt. Igaz, a krémsajtnak kicsit másabb az íze, szóval ha szeretnéd, nyugodtan tehetsz rá még pluszba trappistát is :)

454
ananászkonzerv 340 g
kenyér 10 szelet
ketchup 2 ek
sonka 10 dkg
krémsajt 125 g
oregánó 1 ek
méz 1 ek
napraforgó olaj 2 ek