Nosalty Logó

Háromsajtos csirkecombok baconnel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 882 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 2647 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 147 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    47.7 g

Zsír

  • Összesen
    65.5 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    173 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1776.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    298 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    466 mg
  • Nátrium
    910 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    213.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    189 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    253 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    819 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    954 micro
Összesen 882 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    143.2 g

Zsír

  • Összesen
    196.4 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    518 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5328.8 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    105 mg
  • Kálcium
    895 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    177 mg
  • Foszfor
    1399 mg
  • Nátrium
    2731 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    640.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    567 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    76 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    760 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    120 micro
  • Kolin:
    245 mg
  • Retinol - A vitamin:
    362 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2457 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2861 micro
Összesen 2647 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    294.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    151 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    136 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    158 micro
Összesen 147 Kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az olívaolajat felhevítjük egy serpenyőben.
  2. Beletesszük a vékony csíkokra vágott bacont, és roppanósra sütjük, majd szűrőpapírra szedjük.
  3. A visszamaradt zsírban üvegesre pirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd azt is kivesszük a serpenyőből, és félre tesszük.
  4. A serpenyőbe tesszük a combokat a bőrös részükkel lefelé, majd 5-5 percig nagy lángon lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Felöntjük a fehérborral és az alaplével, hozzáadjuk a kakukkfüvet, majd visszatesszük a párolt hagymát a serpenyőbe, és lefedve 35-40 percig főzzük, míg a combok megpuhulnak, és a lé kicsit sűrűsödik.
  5. Kivesszük a combokat a serpenyőből, belekanalazzuk a krémsajtot, és beleszórjuk a füstölt és az edami sajtot. Kis lángon kevergetve főzzük, míg bugyogni kezd, és nyúlós lesz. Visszatesszük a combokat a sajtszószba, megszórjuk baconnel és a finomra vágott petrezselyemmel.
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 7047
  • Feltöltés dátuma: 2018. április 12.

Ajánló

Párolt rizs, krumplipüré vagy zöldsaláta.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Brutális mennyiségű sajtos szószban úszkáló sült csirkecombok roppanós baconnel - biztos, hogy az egész család imádni fogja!

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!