Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamis rántott hús

Hamis rántott hús
Hamis rántott hús
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fasírt egy kicsit másként.  A masszából formázhatunk 4 vékonyabb szeletet, 2-2 szelet közé tegyünk egy szelet sajtot, így is nagyon finom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húst a hagymával, sóval, borssal, és kb. 1 ek zsemlemorzsával jól összedolgozzuk.
  2. A húsmasszából formázzunk 2 lapos szeletet.
  3. A tojást felverjük, sóval, borssal ízesítjük. Forgassuk a szeleteket a zsemlemorzsába, majd a tojásba.
  4. Egy serpenyőben forrosítsuk fel a vajat az olajjal. Közepes hőmersekleten süssük a hússzeleteket oldalanként 5-5 percig.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 29 055
elküldve: 0
receptkönyvben: 249
elkészítve: 3/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

hamis fasírt, rántott darált húslepény, rántott lepény darált húsból

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

453
darált pulykahús 250 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 0.5 db
zsemlemorzsa 50 g
tojás 1 db
vaj 2 ek
napraforgó olaj 2 ek