Nosalty Logó

Hamburger buci 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Rea
Ezen a képen: Hamburger buci 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
kenyérsütő
  • 10% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 389 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 3116 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 279 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    667.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    425 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    92 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    102 micro
Összesen 389 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    88 g

Zsír

  • Összesen
    79.5 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    577 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5341.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    247 mg
  • Kálcium
    477 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    160 mg
  • Foszfor
    1032 mg
  • Nátrium
    3401 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    496.1 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    189.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    772 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    123 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    490 micro
  • Kolin:
    530 mg
  • Retinol - A vitamin:
    736 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    420 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    814 micro
Összesen 3116 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    478.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    304 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    17 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 279 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Egy hőálló bögrében meglangyosítjuk a tejet és a vajat.
  2. A kenyérsütő üstjébe beleöntjük a langyos tejes-vajas keveréket, és a 2 tojást kicsit összekeverve beletesszük a cukrot, a sót, és beleöntjük a lisztet.
  3. Tetejére morzsoljuk az élesztőt.
  4. Kenyérsütőben 1:50 perces programon elkészítjük a tésztát.
  5. 9 felé vesszük, zsemlét formázunk belőle, lekenjük egy tojássárgája és pici tej keverékével, és fél órát 50 fokos sütőben kelesztjük.
  6. 30-35 perc alatt előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sűtés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 98
  • Össznézettség: 49691
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 14.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Sajnos szeretjük a hamburgert. Nem eszünk minden héten, de havonta egyszer ez a szombati vacsoránk. A mekis drága és kicsi,  a bolti buci nagy, de még mindig drága, a húsokról meg inkább nem is nyilatkoznék. Azt is házilag gyártjuk. Vagyis a nagylányom, az már úgy rajta maradt. A szósszal együtt. De ezekről majd egy másik receptnél. Tehát, a neten kerestem, és találtam nagyon sok jónak látszó receptet a bucihoz, ez az egyik közülük. Nem hiszem, hogy egy az egyben vettem át valakitől, ez is a "több receptből egyet" módszer, amit gyakran alkalmazok.

Hozzászólások

rkemenesi

Fantasztikus ez a recept. Tökéletes a nyers tészta állaga. A gyerekeim imádták formázni a bucikat. Nagyon jól sikerült. Köszi! Rita

szabo.marta

valóban fantasztikus, most kajáltuk fel. Holnap sütöget?s szülinapi bulit tervezünk a Lányzónak, és gondoltam, a kiscsajok maguk csinálhatnák a hambi-bucit hozzá....de mivel nem bízunk semmit a véletlenre fél adagból kipróbáltam. Tényleg nagyon jó, puha, és az a klasszikus hamburger buci.... vasárnap meg 1,5 adagot csinálok sloppy-joe-nak, illetve pirított csirkemájjal....hmmmm, nyammi Köszönjük ezt az igazán tökéletes receptet!

Rea

Örülök hogy sikeretek volt vele. Érdekelne ez a csirkemájas verzió. További jó sütkérezést :)

Törölt felhasználó

Én ma sütöttem meg, tényleg szuper ez a recept. Finom és puha és...csak jót tudok mondani. Én pohárral vágtam ki, több lett mint 9 darab, de egy is szép nagyok és kívánatosak. Köszönet a receptért szerintem is :D.

timeart

Kérjük a húspogácsa receptjét is!

emga

Nagyon jól sikerült,most h?l a konyhában :) Köszönöm a receptet :)

Törölt felhasználó

Mindent úgy csináltam, ahogy le van írva, mégis egy kicsit kemény lett. Ízre semmi gond vele. Valami ötlet, hogy mi lehet a gond?

Törölt felhasználó

szia Én is elkészítettem, a héten már kétszer is. :-) 8 db-ra osztottam, így nagyon ideális a méret és a darabszám is. Egy kérdésem lenne: Nekem a teteje elég keményre sül, amikor esszük törik. Mit tehetnék? A tojáshoz, amivel lekenem több tejet tegyek? Mit gondolsz? Mindemellett végre végre végre! Igazi, nagyon igazi hamburgert ehettünk. Köszi! :-)))

Törölt felhasználó

akkor most lényegében kemény lett vagy nem?szeretném kipróbálni én is de nem szeretném elrontani.irjátok meg légyszi mitöl lehet kemény a tészta.köszi,vik.

Törölt felhasználó

Én nyújtom és szaggatom, baromi nagyok lesznek úgy is, 12-13db is kijön a tésztából. :)

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!