r
Nosalty Logó

Hallal töltött paradicsom

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Samiya
Hallal töltött paradicsom
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 235 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 936 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 64 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    444.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    192 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    257.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    74 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    899 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    248 micro
Összesen 235 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.2 g

Zsír

  • Összesen
    66 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1777.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    128 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    160 mg
  • Foszfor
    615 mg
  • Nátrium
    767 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.5 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1028.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    337 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    157 mg
  • D vitamin:
    298 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    188 micro
  • Kolin:
    160 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    809 micro
  • β-karotin
    3595 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    20584 micro
  • Lut-zea
    994 micro
Összesen 936 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    120.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    42 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    244 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1396 micro
  • Lut-zea
    67 micro
Összesen 64 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gondosan kiszálkázott, vagy natúr halfilét sóval, és kevés ecettel ízesített vízben puhára főzzük.
  2. Amíg kihűl, a megmosott, szalvétával megtörölt paradicsomok tetejét egy éles késsel levágjuk, és a belsejét kiszedjük. A kiszedett paradicsombeleket villával kicsit szétnyomjuk, és sóval, borssal megszórjuk. Ízlés szerint majonézt, apróra vágott friss kaprot és pár csepp citromlevet adunk hozzá.
  3. A kihűlt halszeleteket villával apró cafatokra szétszedjük, és az egészet összekeverjük. A töltelékkel megtöltjük a paradicsomokat, tetejét 1-1 szelet citrommal díszítjük és a kalapjukat ráhelyezzük.
  4. Petrezselymes rizságyon tálaljuk.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2490
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 12.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Anyák napjára akartam valami különlegeset készíteni, amit eddig még nem ettünk. Egy 1999-es receptfüzetben rá is bukkantam erre a receptre, és első olvasásra megtetszett. Citromot csak díszítésnek írt, de én kevertem egy kevés citromlevet a töltelékbe is, ami nagyon jót tett neki. A siker nem maradt el, meg is dicsért édesanyám, hogy finomat készítettem! :) 

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 nagyon szaftos, krémes és könnyed húsétel 1 óra alatt

A lusta, de gyakorlott szakácsoknak ma már rengeteg praktika lapul a zsebükben arra vonatkozóan, hogyan lehet finom, laktató és mutatós ebédet készíteni egy óra alatt. Mi most olyan főételeket hoztunk nektek, amelyekkel nem kell sokat bajlódni, a végén azonban garantáltan mindenki megnyalja a tíz ujját.