r
Nosalty Logó

Halfilé krumplival és zöldséggel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Ramonika
Halfilé krumplival és zöldséggel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 572 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 2285 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 64 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    32.7 g

Zsír

  • Összesen
    26.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1147.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    209 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    122 mg
  • Foszfor
    570 mg
  • Nátrium
    222 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    643.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    163 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    161 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    135 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    141 micro
  • Kolin:
    166 mg
  • Retinol - A vitamin:
    106 micro
  • α-karotin
    138 micro
  • β-karotin
    607 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    1352 micro
Összesen 572 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    130.7 g

Zsír

  • Összesen
    106.3 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    537 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4588.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    835 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    487 mg
  • Foszfor
    2282 mg
  • Nátrium
    889 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    214.6 g
  • Cukor
    56 mg
  • Élelmi rost
    41 mg

VÍZ

  • Összesen
    2574 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    653 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    18 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    646 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    539 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    566 micro
  • Kolin:
    666 mg
  • Retinol - A vitamin:
    424 micro
  • α-karotin
    553 micro
  • β-karotin
    2429 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    5408 micro
Összesen 2285 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    130.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    220 micro
  • Lut-zea
    154 micro
Összesen 64 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit meghámozzuk, és vékony szeletekre vágjuk. A tepsit beolajozzuk, majd belefektetjük a krumpliszeleteket, és megsózzuk.
  2. A cukkinit felkockázzuk, rátesszük a krumplira, majd a paprikát és a paradicsomot felszeljük, és a cukkinire tesszük. Ezt a réteget is megsózzuk.
  3. A fél káposztafejet rászeljük, majd a tetejére tesszük a megsózott halszeleteket. (Én a halfiléket felvágtam 3-4 cm-es szeletekre.)
  4. Az ételízesítővel, borssal, reszelt fokhagymával és egy kis olajjal elkevert tejfölt a tetejére öntjük, és elkenjük egyenletesen.
  5. A tepsi tartalmát előmelegitett sütőben sütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 97
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 13678
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 22.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Halfilé krumplival és zöldséggel
Ramonika 32 recept

Egy újságban találtuk a receptet, ott brokkolival készült, de nem kaptunk friss brokkolit egyik boltba se, ezért változtattunk rajta egy kicsit, és nem bántuk meg.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.