r
Nosalty Logó

Halfalatok fokhagymás bundában

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
giuliettalupa
Halfalatok fokhagymás bundában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 676 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1351 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 104 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.2 g

Zsír

  • Összesen
    29.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    219 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2671.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    116 mg
  • Kálcium
    299 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    688 mg
  • Nátrium
    1460 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    266.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    128 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    270 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 676 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    130.4 g

Zsír

  • Összesen
    59.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5343.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    231 mg
  • Kálcium
    598 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    210 mg
  • Foszfor
    1376 mg
  • Nátrium
    2920 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.3 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    533.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    256 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    540 mg
  • Retinol - A vitamin:
    149 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    253 micro
Összesen 1351 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    415.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    227 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 104 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halfiléket vágjuk fel kb. 5 centis falatkákra.
  2. A tejben keverjük el a sót, reszeljük bele a fokhagymát, és tegyük bele a haldarabokat, hogy ellepje a tej. Lefedve hagyjuk, hogy átvegye az ízeket, kb. 1 óra hosszát.
  3. Ezt követően öntsük le a tejet a halról, de a leszűrt tejet tegyük félre, mert egy kicsi kell még belőle. Egy keverőtálba keverjük ki a tojást a liszttel és kevés fokhagymás tejjel (kb. 1 decivel) hígítsuk. (Palacsintatészta sűrűségű legyen!)
  4. A haldarabokat forgassuk meg a tésztában, és forró zsiradékban pár perc alatt süssük aranyszínűre. Forrón tálaljuk!
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 80
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2898
  • Feltöltés dátuma: 2020. április 11.

Ajánló

Tálaljuk zöld salátával vagy krumplipürével.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Halfalatok fokhagymás bundában
giuliettalupa 82 recept

Könnyű és gyors fogás ebédre, vacsorára.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek