Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hajdinakása

Hajdinakása
Hajdinakása
17 perc / előkészület: 2 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hajdina szürkésbarna színű, szögletes formájú magvat adó gabonaféle. Felhasználása a rizshez hasonló, íze más, jellegzetesebb.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Lehet friss gyümölcsökkel, aszalt gyümölcsökkel, fahéjjal elkészíteni. Ugyanúgy lehet kombinálni, mint a tejberizst.Talán még az íze is hasonlít rá.

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Forraljuk fel a tejet az édesítőszerrel együtt.
  2. Adjuk hozzá a hajdinát, és főzzük kb. 15 percig.
  3. A főzés után még fedő alatt hagyjuk állni.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 20
össznézettség: 109 440
elküldve: 7
receptkönyvben: 175
elkészítve: 7/9
Facebookon megjelent: -

szakács

A.Martina

Mióta szakács: 2012.07.10.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Pohánka, édes kása hajdinából, tejbekása

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1933recept
1933recept Mon, 2017-03-20 10:35

Kedves szakácsunk4
A Hajdina kása receptjéhez jó volna darált húsfélét vagy pörköltöt ajánlani!

483
hajdina 0.5 bögre
tej 2.5 dl
édesítőszer 2 teáskanál