Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hajdina sárgarépával

Hajdina sárgarépával
Hajdina sárgarépával
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igyekszem elszakadni a hús-krumpli kombótól, helyette különböző gabonát főzök, belecsempészve valami zöldséget.

Párolt marhahúst készítettem ebédre sok szafttal, ahhoz ez pont jó volt.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hajdinát folyó víz alatt lemossuk és lecsepegtetjük. A sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
  2. Egy kanál olíván a hajdinát kicsit megpirítgatjuk, rászórjuk a reszelt sárgarépát, egy kevés sót, és felöntjük az egészet három csészényi vízzel.
  3. Lefedjük, és nagyon kicsi lángon puhára főzzük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 8 190
elküldve: 0
receptkönyvben: 52
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
231 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

répás hajdinaköret

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

180
hajdina 12 dkg
sárgarépa 2 közepes db
olívaolaj 1 ek
víz 3.6 dl
0 ízlés szerint