Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás-gombás rostélyos baconnel

Hagymás-gombás rostélyos baconnel
Hagymás-gombás rostélyos baconnel
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem csak a finom hús, ami élvezetet nyújt, de a rá halmozott gombás-hagymás ragu egészen ellenállhatatlanná teszi. Figyeljünk arra, hogy ne süssük túl a húst. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy serpenyőben (lehetőleg öntöttvas) süssünk egy nagyon kevés zsiradékon kérget a marhaszeletekre. Fűszerezzük sóval és cayenne-nel. Oldalanként 3 perc. Majd vegyük ki és tegyük félre.
  2. Majd dobjuk a serpenyőbe a felkockázott bacont, pirítsuk üvegesre a vékony karikákra vágott hagymát, zúzott fokhagymát. Jöhet rá a gomba. Fűszerezzük, és pirítsuk addig, míg teljesen elfő a leve.
  3. Tegyük a hússzeleteket vissza a serpenyőbe, és halmozzuk rá a hagymás ragut. Öntsük hozzá a vörösbort. Tegyük serpenyőstől a sütőbe 15 perce.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 15
össznézettség: 1 242
elküldve: 0
receptkönyvben: 52
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
118 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

hagymás marhasült gombával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

483
marhahús 800 g
bacon 100 g
vöröshagyma 3 közepes db
fokhagyma 4 gerezd
vörösbor 1 dl
0 ízlés szerint
cayenne bors 1 kávéskanál
olívaolaj 1 ek
csiperkegomba 500 g