r
Nosalty Logó

Hagymás-gombás rostélyos baconnel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Szimran
Hagymás-gombás rostélyos baconnel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 477 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1906 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 106 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.2 g

Zsír

  • Összesen
    22.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1123 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    595 mg
  • Nátrium
    322 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    346.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    214 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 477 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    204.8 g

Zsír

  • Összesen
    91.3 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    554 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4492.1 g
  • Cink
    36 mg
  • Szelén
    327 mg
  • Kálcium
    145 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    288 mg
  • Foszfor
    2382 mg
  • Nátrium
    1287 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.9 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    1384.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    35 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    73 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    178 micro
  • Kolin:
    854 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 1906 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    251 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 106 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben (lehetőleg öntöttvas) süssünk egy nagyon kevés zsiradékon kérget a marhaszeletekre. Fűszerezzük sóval és cayenne-nel. Oldalanként 3 perc. Majd vegyük ki és tegyük félre.
  2. Majd dobjuk a serpenyőbe a felkockázott bacont, pirítsuk üvegesre a vékony karikákra vágott hagymát, zúzott fokhagymát. Jöhet rá a gomba. Fűszerezzük, és pirítsuk addig, míg teljesen elfő a leve.
  3. Tegyük a hússzeleteket vissza a serpenyőbe, és halmozzuk rá a hagymás ragut. Öntsük hozzá a vörösbort. Tegyük serpenyőstől a sütőbe 15 perce.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 184
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 6497
  • Feltöltés dátuma: 2019. május 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hagymás-gombás rostélyos baconnel
Szimran 144 recept

Nem csak a finom hús, ami élvezetet nyújt, de a rá halmozott gombás-hagymás ragu egészen ellenállhatatlanná teszi. Figyeljünk arra, hogy ne süssük túl a húst. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek