Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás burgonya Éva házias konyhájából

Hagymás burgonya Éva házias konyhájából
Hagymás burgonya Éva házias konyhájából
40 perc / előkészület: 5 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Saját recept, spontán ötlet alapján alkottam meg. Családomban nagyon kedvelt köret. Legtöbbször sültekhez szoktam kínálni, de önmagában egy finom salátával is nagyon finom.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tisztított, félbevágott burgonyát sós vízben megfőzzük.
  2. A hagymát tisztítás után apróra felvágjuk, és a libazsíron megfonnyasztjuk.
  3. A puhára főtt burgonyáról leöntjük a vizet, és megszórjuk az apróra fölvágott petrezselyemmel, hozzákeverjük a hagymás zsírt is.
  4. Ízesítjük sóval, borssal, és jól összekeverjük.
  5. A legvégén apróra vágjuk az újhagymát, és megszórjuk vele. Jó étvágyat
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 935
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Éva házias konyhája

Mióta szakács: 2014.02.15.
159 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: köretek
kalória: átlagos
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

burgonyás köret, hagymás krumpli

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

528
burgonya 1500 g
libazsír 60 g
lila hagyma 200 g
újhagyma 6 db
petrezselyem 2 teáskanál
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint