Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Klasszikus Anna-burgonya

Klasszikus Anna-burgonya
Klasszikus Anna-burgonya
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Klasszikus burgonyaköret.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tipp:
A sütőformát megkenhetjük fokhagymával, vagy a burgonyához adhatunk finomra vágott póréhagymát, sok apróra vágott petrezselymet és kakukkfüvet.

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, és 1-2 mm vékony szeletekre vágjuk. A megolvasztott vajjal jól összekeverjük.

  2. A burgonyát lapos tálba tesszük, sóval, borssal ízesítjük, és alufóliával lefedjük. Majd 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk.

  3. 20 perc múlva levesszük a fóliát, és a burgonyát további 20 percig sütjük.




  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 15 196
elküldve: 0
receptkönyvben: 144
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

219
burgonya 1 kg
vaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint