Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Habos epres torta

Habos epres torta
Habos epres torta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Délutáni desszert.

hozzávalók / 4 adag

Lap

Krém

Szólj hozzá!

elkészítés

Lap

  1. A kekszet darabosra tördeljük, majd a tejszínnel eldolgozzuk, és kerek formába simítjuk.

Krém

  1. Az epret villával összetörjük, a zselatint elkészítjük az utasítás szerint, a tejszínhabport a porcukorral és az ásványvízzel habosra verjük, majd hozzákeverjük a felolvasztott zselatint és az epret.
  2. A krémet a kekszre öntjük, 6 db epret félbevágunk, a tetejére rakjuk, vagy díszítsük kedvünk szerint, majd pár órára hidegre rakjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 260
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
nehézség: könnyű
szezon: nyár
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kategória: torta
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

epertorta sütés nélkül, kekszes epertorta, tejszínes epertorta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

552
keksz 15 dkg
habtejszín 1 dl
eper 20 dkg
tejszínhab por 20 dkg
porcukor 5 dkg
ásványvíz 4 dl
zselatin 1 ek