Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyümölcspálinkás tea latte

Gyümölcspálinkás tea latte
Gyümölcspálinkás tea latte
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még soha nem készítettem tea lattét korábban, ezért kíváncsi voltam, hogy milyen lehet. Magyarosan jóféle pálinkával ajánlom.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejet a vízzel melegítsük fel, de ne forraljuk!
  2. Amikor már forró, vágjuk fel a filtert, és a tartalmát borítsuk a folyadékhoz.
  3. 2 percig melegítsük, majd utána 4-5 percig pihentessük.
  4. Eközben adjuk hozzá az agave szirupot és a vaníliarúd kikapart belsejét.
  5. Mikor letelt az idő, szűrjük át egy finom szűrőn, majd adjuk hozzá a kétféle pálinkát, és egy kis fahéjjal fűszerezzük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 245
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

ledomoni

Mióta szakács: 2014.11.17.
12 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tea latte, pálinkás tea latte, sárgabarackos és muskotályos szőlőpálinkás tea latte

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

168
tej 2 dl
víz 1 dl
teafilter 1 db
golden szirup 1 ek
vanília 1 db
fahéj 0 ízlés szerint
pálinka 2 teáskanál
pálinka 2 teáskanál