Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

A golden szirup vagy keményítő/melasz szirup a cukorgyártás folyamatában előállított magas cukortartalmú folyadék, melyet már régóta használnak az édesipari és cukrászati technológiákban. A cukorral ellentétben nem csomósodik és kristályosodik, ezért kényes desszerteknél vagy tortamázak készítéséhez ajánljuk. Mézhez hasonlatos színű, lágy textúrájú alapanyag, melyet gyakran használnak méz helyettesítésére. A receptekben gyakran szereplő kukoricaszirup helyett is bátran használhatjuk. (forrás: culinaris.hu)

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Golden szirup alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!