Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyros Fakalán konyhájából

Gyros Fakalán konyhájából
Gyros Fakalán konyhájából
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet azért szeretem, mert kora reggel előkészíthető, hazaérve szinte percek alatt friss, meleg étel tálalható. Ha van Hot-Pan a háztartásban, még gyorsabb az elkészítése, mert ez az adat egyszerre kisüthető benne, 20 perc alatt elkészül, csak arra kell ügyelni, hogy addigra a burgonya is készen legyen.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sertéshúst vékony csíkokra vágjuk, rászórjuk a felsorolt fűszereket, jól összekeverjük és folpackkal lefedve hűtőbe tesszük. Jót tesz neki, ha néhány órát pihen a száraz pácban
  2. Egy nagyobb serpenyőt felhevítünk, kevés étolajt öntünk bele, ha az is felmelegedett, a fűszeres hús kb. 1/3 részét beletesszük, 5-10 perc alatt készre sütjük, kiszedjük. A többi húst két részletben kisütjük. (A sütési idő attól függ, ki mennyire szereti átsütve a húsokat.)
  3. Sült burgonyával és ízlés szerinti savanyúsággal tálaljuk.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 833
elküldve: 0
receptkönyvben: 103
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Vica Konyha

Mióta szakács: 2012.02.09.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

girosz-ami egyszerű gyors és finom, gírosz, görög fűszeres sertéscsíkok

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

533
sertéshús 1.2 kg
görög fűszerkeverék 0 ízlés szerint
fehér bors 1 kk
fokhagymapor 1 kk
1 kk
napraforgó olaj 2 ek