Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyömbéres uborkasaláta

Gyömbéres uborkasaláta
Gyömbéres uborkasaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kiindulás a kedvenc uborkasaláta receptem volt, witchtől, Peggy néni uborkasalátája. Ezt a hűtőmben lévő, pontosabban inkább hiányzó hozzávalók alapján kicsit átvariáltam. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gyömbért megreszeljük közvetlenül a salátástálba. Ráöntjük a balzsamecetet és az olívaolajat, tekerünk hozzá sót és borsot. Az egészet jól összekeverjük.
  2. A hagymát leheletvékony karikákra vágjuk, beleszórjuk a salátástálba, és összekeverjük az öntettel.
  3. Az uborkát meghámozzuk és gyufaszálnyi darabokra aprítjuk. Belerakjuk a salátástálba, és az egészet újra jól összekeverjük.
  4. Hagyjuk egy kicsit állni, tálalás előtt megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 704
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
293 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: köret

egyéb elnevezések

ubisali

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

83
kígyóuborka 1 közepes db
gyömbér 2 cm
fehér balzsamecet 1 ek
olívaolaj 1 ek
vöröshagyma 0.5 közepes db
petrezselyem 0.5 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint