Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett rózsaborsos gomolya kevert salátával

Grillezett rózsaborsos gomolya kevert salátával
Grillezett rózsaborsos gomolya kevert salátával
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A rózsabors Dél-Amerikából származik. Érdekessége, hogy íze édeskés és nem csíp, mivel nincs benne piperin, a bors csípősségéért felelős összetevő. Szórjuk meg vele a gomolyánkat, tegyünk mellé friss salátát és üljünk ki az erkélyre!
Ezt a receptet Lila Füge készítette a Floriol számára.
Élj egészségesen, csatlakozz hozzánk!
www.facebook.com/floriolhu

hozzávalók / 4 adag

A gomolyához

A salátaöntethez

ajánlat

Friss, kevert salátával tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtszeleteket sütés előtt legalább egy órával bepácoljuk: összekeverjük a finomra végott fokhagymát, a rózsaborsot és az olajat, beleforgatjuk a sajtszeleteket. Lefedjük és a hűtőbe tesszük.
  2. Sütés előtt 10 perccel kivesszük és hagyjuk szobahőmérsékletűre melegedni.
  3. Megszórjuk nagyszemű tengeri sóval és forró grillserpenyőben mindkét oldalán 1-1 percig sütjük a sajtokat.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 478
elküldve: 1
receptkönyvben: 108
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Floriol

Mióta szakács: 2011.06.07.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: főétel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

406
gomolya sajt 25 dkg
fokhagyma 1 gerezd
napraforgó olaj 3 ek
rózsabors 1 ek
0.5 teáskanál
méz 1 ek
balzsamecet 3 ek
napraforgó olaj 0.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint