Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett csirkemell csiperkegombával

Grillezett csirkemell csiperkegombával
Grillezett csirkemell csiperkegombával
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyáron senki sem szeret órákon át állni a forró tűzhely mellett. Ha mégis meleg ételre vágyunk, próbáljuk ki ezt a remek grill ételt, nem fogtok csalódni! Gyors és finom! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemelleket 1 cm-es szeletekre vágjuk, és a szeletelt gombával együtt, kevés olajon mindkettőt hirtelen átsütjük.
  2. Hőálló tálba helyezzük a hússzeleteket, rátesszük a gombákat, majd egy-egy sajtszeletet és karikára vágott paradicsomot.
  3. Előmelegített, 200°C-os sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.
  4. Salátával tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 006
elküldve: 1
receptkönyvben: 56
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
112 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás csirkemell, gombás-sajtos csirkemell, gombás-füstölt sajtos csirkemell

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

224
csiperkegomba 300 g
csirkemell filé 1 db
füstölt sajt 100 g
paradicsom 6 közepes db
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint