Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillcsirke Csiki Piroska konyhájából

Grillcsirke Csiki Piroska konyhájából
Grillcsirke Csiki Piroska konyhájából
90 perc / előkészület: 10 perc sütés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Most előfőzött, majd krémsajttal töltött krumplival és savanyú uborkával tálaltam.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkét megmossuk, papírkendővel letöröljük, olajjal vagy vajjal kívül-belül bedörzsöljük, majd fűszerezzük, a belsejét is. Jó, ha egy pár órát hagyjuk pihenni.
  2. Grillsütőre állítjuk, alá vizet öntünk, és 200 fokon 30-40 percig sütjük, majd felvisszük a lángot 230 fokra, hogy szépen megpiruljon, és a bőre ropogós legyen.
  3. Készre sütjük, és tetszőleges körettel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 880
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Csiki Piroska

Mióta szakács: 2010.09.12.
226 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
alkalom: karácsonyi édességek, vasárnapi ebéd
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

ropogós csirke egészben sütve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

468
csirke 1.3 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 50 ml