Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás zöldborsófőzelék rántottával

Gombás zöldborsófőzelék rántottával
Gombás zöldborsófőzelék rántottával
65 perc / előkészület: 20 perc főzés: 35 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, tartalmas főzelék.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Zöldborsót és a szeletelt gombát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. Olajat felhevítjük, lisztet beleszórjuk, és meghintjük őrölt pirospaprikával.
  3. A tejet lassan ráöntjük, és addig főzzük, amíg sűrű mártás lesz belőle. Sóval és őrölt borssal ízesítjük.
  4. A megfőtt zöldborsót és a gombát mártásba tesszük, és még 5 percig főzzük.
  5. A tojásokat felverjük, sóval ízesítjük, és 3 ek olajon megsütjük.
  6. A főzeléket a rántottával tálaljuk.
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 933
elküldve: 2
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1114 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

borsófőzelék rántottával, zöldborsófőzelék gombával és rántottával, gombás borsófőzelék

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

379
zöldborsó 50 dkg
gomba 25 dkg
napraforgó olaj 5 ek
finomliszt 2 evőkanál
tej 7 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
tojás 3 db