Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás tojásfasírozott

Gombás tojásfasírozott
Gombás tojásfasírozott
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem kreatívan tálalni az egyszerű ételeket is.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tojásokat kevés olajon megsütjük, majd kihűtjük.
  2. Megpucolt, felkockázott vöröshagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, ízlés szerint fűszerezzük.
  3. Kihűt sült tojáshoz adjuk a gombát, fűszerpaprikát, lisztet, 2 ek. zsemlemorzsát, ízlés szerint fűszerezzük, belezúzzuk a fokhagymát, és alaposan összedolgozzuk.
  4. Gombócokat formázunk belőle, maradék zsemlemorzsában meghempergetjük, kicsit meglapogatjuk, és bő olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 555
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1123 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tojásfasírozott, tojásfasírt

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

497
tojás 10 db
gombakonzerv 1 db
vöröshagyma 1 közepes db
zsemlemorzsa 5 ek
napraforgó olaj 5 ek
0 ízlés szerint
finomliszt 2 csapott ek
fokhagyma 2 gerezd
fűszerpaprika 1 teáskanál