Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás rizottó 3. -sült virslivel

Gombás rizottó 3. -sült virslivel
Gombás rizottó 3. -sült virslivel
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A virslit a Férjem kedvéért szoktam sütni mellé, merthogy férfiember rizzsel jól nem lakhat. Nekem speciel a gombás rizottó magában is teljesen megfelel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apró kockákra vágjuk, és 2 ek olajon üvegesre pirongatjuk.
  2. Hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott gombát, sózzuk, megszórjuk bőven apróra vágott petrezselyemzölddel, és egy korty vizet öntünk alá.
  3. Hozzáadjuk a rizst, és a húslevest fokozatosan adagolva, lassú tűzön kevergetve addig főzzük, amíg a rizs már nem kopog.
  4. Lefedjük, amíg a virslik sülnek.
  5. A virslik héját lehúzzuk, tetejüket két irányból beirdaljuk, majd 2 ek olajon pirosra sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 269
elküldve: 0
receptkönyvben: 97
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Mióta szakács: 1970.01.01.
recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

szaftos gombás rizs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

826
vöröshagyma 1 kis fej
gomba 25 dkg
napraforgó olaj 4 ek
rizottó rizs 20 dkg
virsli 20 dkg
szárnyas alaplé 4 dl
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint