r
Nosalty Logó

Gombás pulykarolád

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Laura36
Gombás pulykarolád
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 374 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 1497 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 151 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.2 g

Zsír

  • Összesen
    18.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    155 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    837.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    298 mg
  • Nátrium
    340 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    166 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    137 mg
  • Retinol - A vitamin:
    92 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    150 micro
Összesen 374 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    104.7 g

Zsír

  • Összesen
    73 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    621 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3350 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    181 mg
  • Kálcium
    408 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    186 mg
  • Foszfor
    1191 mg
  • Nátrium
    1359 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.5 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    663.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    373 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    120 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    227 micro
  • Kolin:
    550 mg
  • Retinol - A vitamin:
    370 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    599 micro
Összesen 1497 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    340.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 151 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

Elkészítés

A húshoz

  1. Készítsük elő a húst: mélyen vágjuk be úgy, hogy a lehető legnagyobb felületűre tudjuk széttárni. Így gyengéden klopfoljuk ki a húst.
  2. A hagymát vágjuk finomra, a megtisztított gombát pedig apró, falatnyi darabokra. Hevítsük fel a vajat, és pirítsuk meg rajta a hagymát és a gombát.
  3. Közben válasszuk szét a tojásokat, és vágjuk apró kockákra a zsömlét.
  4. Vegyítsük össze a zsömlekockákat a sárgákkal és a hagymás-gombás egyveleggel, majd verjünk a tojásfehérjéből habot, és azt is keverjük a töltelékhez.
  5. Osszuk el a húson a tölteléket, szorosan tekerjük fel, és cérnával szorosan kötözzük át, és dörzsöljük be kívülről a grill fűszerkeverékkel.
  6. Hevítsünk egy serpenyőben olajat, és pirítsuk át a tekercs minden oldalát.
  7. Végül egy tepsiben toljuk sütőbe, és süssük meg.
  8. Ha kész, a szaftjához adjuk hozzá a lisztet és egy kevés vizet, sűrítsük be, és locsoljuk a húsra.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 9427
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 24.

Ajánló

A rolád külsejét a sütőbe tolás előtt körbe lehet tekerni baconcsíkokkal.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Gombás pulykarolád
Laura36 77 recept

Mutatós ebéd vagy vacsora, főleg gombakedvelőknek. Nálunk a képhez már nem maradt szaft. :)

Hozzászólások

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek