Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-paradicsomos melegszendvics

Gombás-paradicsomos melegszendvics
Gombás-paradicsomos melegszendvics
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Reggelire, tízóraira, uzsonnára, vacsorára, télen-nyáron ez a gombás-paradicsomos melegszendvics mindig aktuális!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felaprított lila hagymát olajon pirítsuk meg, és adjuk hozzá az apró kockákra vágott csiperkegombát.
  2. Sózzuk, borsozzuk, nyomjuk bele a fokhagymát, és hintsük meg bazsalikommal.
  3. Adjuk hozzá a natúr paradicsomszószt, majd forraljuk 1-2 percig. Ha már kicsit kihűlt, kenjük rá a bagettekre.
  4. Tetejüket szórjuk meg reszelt sajttal, és 180 fokon kb. 20 perc alatt süssük aranybarnára.
  5. Ha valaki szeretné kicsit pikánsabbá tenni, a paradicsomszószba tehet csilit, vagy megbolondíthatjuk egy kis morzsolt csemegekukoricával.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 982
elküldve: 2
receptkönyvben: 107
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 2

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás melegszendvics

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

299
olívaolaj 1 ek
csiperkegomba 500 g
lila hagyma 1 közepes fej
paradicsomszósz 4 dl
bagett 10 szelet
sajt 150 g
bazsalikom 2 ek
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint