Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-kukoricás köret

Gombás-kukoricás köret
Gombás-kukoricás köret
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az ércedényben minden finomabb, úgyhogy érdemes ezt figyelembe venni, de természetesen másban is el lehet készíteni. A bacon a többi hozzávaló dinsztelése miatt szükséges, vegák helyettesíthetik egyéb zsiradékkal is.

hozzávalók / 2 adag

Köret

Öntet

Szólj hozzá!

elkészítés

Köret

  1. A bacont kockára vágjuk, és egy ércedényben kiolvasztjuk a zsírját, amire majd rádobjuk a felszeletelt hagymákat.
  2. Kissé dinszteljük, majd rádobjuk a felszeletelt gombát is. Ezt is dinszteljük, végül hozzáadjuk a lecsepegtetett kukoricát is.
  3. Kevergetve jól összepároljuk az egészet.

Öntet

  1. Elkészítjük az opcionális öntetet: a joghurtba keverjük a majonézt, citromlevet, és ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 863
elküldve: 1
receptkönyvben: 32
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

onyxka

Mióta szakács: 2016.03.03.
37 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csiperkés kukoricasaláta, csiperkés kukorica, diétás köret-saláta gombával és kukoricával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

173
bacon 10 g
csiperkegomba 250 g
csemegekukorica 150 g
lila hagyma 2 közepes db
joghurt 3 ek
majonéz 1 teáskanál
citromlé 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint