Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás krémsajt

Gombás krémsajt
Gombás krémsajt
30 perc / előkészület: 25 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss kenyérrel vagy pirítóssal egy finom vacsora vagy reggeli.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát és a hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, majd a forró vajon kb. 10 perc alatt megpároljuk.
  2. Sóval, borssal, majorannával fűszerezzük, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, és felöntjük a tejszínnel, kb. 5 percig főzzük, míg sűrű mártást kapunk. Hűlni hagyjuk.
  3. Botmixerrel pürésítjük, majd hozzákeverjük a krémsajtot.
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 425
elküldve: 3
receptkönyvben: 149
elkészítve: 2/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sajtos gombakrém, sajtkrémes gombás krém, sajtos gombás szendvicskrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

240
gomba 200 g
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
vaj 50 g
főzőtejszín 100 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 1 ek
krémsajt 150 g