Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás bundában sült csirkemell

Gombás bundában sült csirkemell
Gombás bundában sült csirkemell
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik legfinomabb hús, amit ettem.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Húst felszeleteljük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  2. Gombát nagyon apróra vágjuk, hozzáadjuk a felaprított medvehagymát, tojásokat, lisztet, sózzuk, borsozzuk .(Ha nagyon sűrű a massza adjunk, hozzá egy kis tejet.)
  3. Hússzeleteket belemártjuk először lisztbe, majd a masszába, és forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 344
elküldve: 2
receptkönyvben: 77
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bundás csirke

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

450
csirkemell filé 80 dkg
finomliszt 2 csapott ek
tojás 2 db
vargánya gomba 10 dkg
medvehagyma 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint