Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombapaprikás Bettyke konyhájából

Gombapaprikás Bettyke konyhájából
Gombapaprikás Bettyke konyhájából
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sokáig nem szerettem a gombát, a párom viszont igen. Kérte, hogy készítsek tejfölös gombapaprikást. Azóta én is szeretem. Ráadásul gyorsan kész is van :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombákat megpucoljuk, és felszeleteljük. A hagymát apróra vágjuk.
  2. A hagymát kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a pirospaprikát. Összeforgatjuk, és mehet bele a gomba. Ízlés szerint fűszerezzük.
  3. Amikor már megpárolódott, akkor hozzáadjuk a tejfölt, és kicsit összefőzzük. Rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 213
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Bettyke

Mióta szakács: 2012.07.08.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pörkölt
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombapörkölt, pörkölt gombából, hagymás-tejfölös gomba, tejfölös gombapaprikás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

508
gomba 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
tejföl 2 dl
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 dl