Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombakrémleves Gombóc Artúr konyhájából

Gombakrémleves Gombóc Artúr konyhájából
Gombakrémleves Gombóc Artúr konyhájából
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pirított kenyérkockával és sajttal tálaljuk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 1,5 l vizet felforralunk, majd beletesszük a húsleveskockákat, és felöntjük 0,5 l tejszínnel.
  2. A gombát megpucoljuk, felvágjuk.
  3. Az apróra vágott hagymát megpirítjuk vajon, ehhez hozzáadjuk a felvágott gombákat. Addig főzzük, míg a gomba alatt víz van.
  4. Egy kis lét kiveszünk a húslevesből, és összeturmixoljuk a gombával, majd összeöntjük a levessel.
  5. Kb. 5-10 percig főzzük tovább.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 612
elküldve: 1
receptkönyvben: 48
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombóc Artúr

Mióta szakács: 2012.08.31.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes gombakrémleves, gombaleves, krémleves gombából

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

274
gomba 1 kg
leveskocka 2 db
főzőtejszín 5 dl
vöröshagyma 2 közepes fej
vaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 1.5 l