Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gluténmentes Stefánia tortácska

Gluténmentes Stefánia tortácska
Gluténmentes Stefánia tortácska
25 perc / sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Családi kedvenc.

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A töltelékhez és a bevonáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kb. 3 mm-re nyújtjuk, korongokat szúrunk ki belőle.
  2. Világosra sütjük.
  3. A töltelék hozzávalóit gőz felett jó keményre felverjük.
  4. Ezzel ragasztjuk össze a korongokat. Tetejét csokimázzal bevonjuk.
  • elkészítettem: 23 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 141
elküldve: 1
receptkönyvben: 56
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

borsi

Mióta szakács: 2011.12.10.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
kategória: aprósütemény
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gluténmentes mini torta, csokis-lekváros mini torta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1724
margarin 25 dkg
gluténmentes lisztkeverék 38 dkg
porcukor 24 dkg
dió 14 dkg
tojássárgája 4 db
cukrozatlan kakaópor 2 ek
tojásfehérje 4 db
porcukor 24 dkg
lekvár/ dzsem 2 ek
tortabevonó 10 dkg