Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszeres házi kolbász

Fűszeres házi kolbász
Fűszeres házi kolbász
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A házi kolbász receptje és elkészítése, egyszerűbb mint gondolnánk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst és a többi hozzávalót nagyon jól összekeverjük, és 1 órára hagyjuk pihenni, hogy az ízek egybeérjenek.
  2. Egy kolbásztöltő segítségével sertés vékonybélbe töltjük.
  3. Akár aznap, de legjobb másnap, ha sütve elfogyasztjuk!
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 159
elküldve: 0
receptkönyvben: 63
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
946 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, újév
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: tél
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
fogyókúra: paleolit fogyókúra

egyéb elnevezések

kolbász házilag, fűszeres kolbász

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

472
darált sertéshús 1 kg
fűszerpaprika 2 dkg
fokhagyma 2 gerezd
őrölt fűszerkömény 2 g
bors 2 g
2.5 dkg
vékonybél (sertés) 1 db