r
Nosalty Logó

Francia túrós pite

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
bibuka
Francia túrós pite
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A krémhez

Összesen 930 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A krémhez

Összesen 3717 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A krémhez

Összesen 213 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.9 g

Zsír

  • Összesen
    39.1 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1832 g
  • Cink
    326 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    402 mg
  • Vas
    252 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    514 mg
  • Nátrium
    254 mg
  • Réz
    13 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.7 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    128.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    284 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    31 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    150 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    268 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    192 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    121 micro
Összesen 930 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    139.4 g

Zsír

  • Összesen
    156.2 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    434 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7328.1 g
  • Cink
    1303 mg
  • Szelén
    125 mg
  • Kálcium
    1608 mg
  • Vas
    1006 mg
  • Magnézium
    122 mg
  • Foszfor
    2055 mg
  • Nátrium
    1016 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    42 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    418.8 g
  • Cukor
    176 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    512.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1135 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    114 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    131 micro
  • Kolin:
    376 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1070 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    768 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    484 micro
Összesen 3717 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    8.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    418.3 g
  • Cink
    74 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    57 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    34 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 213 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 1/3 -át félretesszük, ebből megcsináljuk a rácsokat, a többit a tepsibe nyújtjuk.
  2. A töltelék hozzávalóit összekeverjük, majd felverjük a tojásfehérjét habnak, és azt is belekeverjük. Ezt a túrós krémet a tésztára kenjük.
  3. Majd a pudingot a tejjel és a cukorral felfőzzük, és még melegen a túrókrémre öntjük.
  4. Végül berácsozzuk a tésztát.
  5. Előmelegített sütőben 40 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 25x20
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 185
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 33035
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 04.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Valami finom túrósra vágyott a család, fogalmam nincs, hogy honnan írtam le ezt a receptet, de nagyon finom, érdemes kipróbálni!

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ártalmas étkezési szokás, ami májbetegséghez vezethet

A mindennapi rohanásban csak kevesen gondolunk bele abba, hogy milyen nagy mértékben befolyásolják étkezési szokásaink a májunk működését. Érdemes odafigyelni rájuk, ugyanis idővel akár maradandó károsodáshoz vagy betegséghez is vezethetnek. Íme, három olyan étkezési szokás, ami károsítja a májat – és egy, ami segít elkerülni a bajt.