r
Nosalty Logó

Francia túrós pite

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
bibuka
Francia túrós pite
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A krémhez

Összesen 930 kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A krémhez

Összesen 3717 kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A krémhez

Összesen 213 kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.9 g

Zsír

  • Összesen
    39.1 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1832 g
  • Cink
    326 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    402 mg
  • Vas
    252 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    514 mg
  • Nátrium
    254 mg
  • Réz
    13 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.7 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    128.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    284 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    31 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    150 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    268 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    192 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    121 micro
Összesen 930 kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    139.4 g

Zsír

  • Összesen
    156.2 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    434 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7328.1 g
  • Cink
    1303 mg
  • Szelén
    125 mg
  • Kálcium
    1608 mg
  • Vas
    1006 mg
  • Magnézium
    122 mg
  • Foszfor
    2055 mg
  • Nátrium
    1016 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    42 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    418.8 g
  • Cukor
    176 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    512.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1135 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    114 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    131 micro
  • Kolin:
    376 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1070 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    768 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    484 micro
Összesen 3717 kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    8.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    418.3 g
  • Cink
    74 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    57 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    34 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 213 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 1/3 -át félretesszük, ebből megcsináljuk a rácsokat, a többit a tepsibe nyújtjuk.
  2. A töltelék hozzávalóit összekeverjük, majd felverjük a tojásfehérjét habnak, és azt is belekeverjük. Ezt a túrós krémet a tésztára kenjük.
  3. Majd a pudingot a tejjel és a cukorral felfőzzük, és még melegen a túrókrémre öntjük.
  4. Végül berácsozzuk a tésztát.
  5. Előmelegített sütőben 40 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 25x20
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 188
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 33507
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valami finom túrósra vágyott a család, fogalmam nincs, hogy honnan írtam le ezt a receptet, de nagyon finom, érdemes kipróbálni!

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!