Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Forró mézeskalácsos étcsokoládé

Forró mézeskalácsos étcsokoládé
Forró mézeskalácsos étcsokoládé
7 perc / előkészület: 5 perc főzés: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Végre nekem való idő van, és így teszem még boldogabbá.:)

Mikróba is lehet: A tejet, fűszert és csokit egy pohárba tesszük (mikrózható) másfél percre. Kevergetjük, amíg teljesen szétolvad a csoki. Majd mehet a tejszín és a fahéj.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összeforraljuk a tejet a fűszerkeverékkel, levesszük a tűzről, és felolvasztjuk benne a csokit.
  2. Tejszínhabot teszünk rá, és megszórjuk fahéjjal.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 007
elküldve: 10
receptkönyvben: 199
elkészítve: 2/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Kókuszos_Lány

Mióta szakács: 2012.01.01.
82 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: italok
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fahéjas forró csoki, étcsokis forró csokoládé, karácsonyi ital

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

517
tej 2 dl
mézeskalács fűszerkeverék 2 csipet
étcsokoládé 6 dkg
tejszínhab 2 ek
fahéj 0 ízlés szerint