Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Forgácsfánk-koszorú

Forgácsfánk-koszorú
Forgácsfánk-koszorú
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Farsang közeledtével kísérletezgetek a fánkokkal.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Alapanyagokat összedolgozzuk, és fél órát pihentetjük.
  2. Lisztezett deszkán kisodorjuk, kb. 2-3 cm széles és 30 cm hosszú csíkokat vágunk.
  3. Megfogjuk az egyik végét, és körbe-körbe tekerjük (kör alakúra).
  4. Forró olajban kisütjük, és porcukorral meghintjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 120
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: farsang, buli receptek
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: fánk
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fánk koszorú, különleges forgácsfánk, forgácsfánk koszorú alakban, csöröge fánk

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1438
finomliszt 50 dkg
tojássárgája 4 db
sertészsír 4 ek
porcukor 2 ek
szódabikarbóna 1 késhegynyi
1 kávéskanál
tejföl 2 ek
napraforgó olaj 4 dl