Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás sertéscomb

Fokhagymás sertéscomb
Fokhagymás sertéscomb
70 perc / előkészület: 20 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyósom csinált hasonlót, de én kihagytam pár dolgot, és nagyon ízlik az egész családnak. Finom és laktató étel, ami hamar elkészül. Mi nagyon szeretjük!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. A húst felkockázzuk.
  2. A felaprózott fokhagymát olajon megpirítjuk, de vigyázzunk, mert hamar odaég.
  3. A húst a megpirult fokhagymához tesszük, pirítjuk egy kicsit, majd sózzuk, borsozzuk, és felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi. Puhára főzzük.
  4. Amikor már puha, én még szoktam hozzá tenni fokhagymaport is, amitől még pikánsabb lesz, és ezzel együtt még körülbelül 3 percig pirítani, és kész.
  5. Burgonyapürével, savanyúsággal és friss kenyérrel tálaljuk.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 5 734
elküldve: 2
receptkönyvben: 41
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

ZsuBaba

Mióta szakács: 2012.01.12.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres sertéssült, fokhagymás sertéscomb, fokhagymás sertéssült

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

408
sertéscomb 50 dkg
fokhagyma 8 gerezd
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 4 ek