Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fitness csirkepaprikás

Fitness csirkepaprikás
Fitness csirkepaprikás
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mióta a reform táplálkozás hívei közt vagyok, folyton azon gondolkodom, hogyan lehetne megreformálni a számomra oly nagyon szeretett, hagyományos ételeket. A csirkepaprikás az egyik kedvencem, a nokedliről nem is beszélve. Azt hiszem, ez a változat egészségesebb, viszont hozza a hagyományos ízeket.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Bármilyen húsból elkészíthető, nekem speciel a kedvencem a csirkeszárny. Az mindig van a fagyasztóban.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot és paprikát. (Tulajdonképpen egy mini lecsós alapot készítünk.)
  2. Félrehúzzuk a tűzről, megszórjuk pirospaprikával. Rátesszük a megmosott husikat és annyi vizet öntünk rá, hogy majdnem ellepje.
  3. Visszatesszük a tűzre, sózzuk, borsozzuk,megszórjuk majorannával és fedő alatt puhára főzzük.
  4. A joghurtba belekeverjük a lisztet, és besűrítjük vele a pörköltünket. Megvárjuk, míg jól összeforr és már kész is. Teljes kiőrlésű nokedlivel tálaljuk, ami a receptjeim között megtalálható.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 19 418
elküldve: 3
receptkönyvben: 169
elkészítve: 7/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Nyulas

Mióta szakács: 2010.08.12.
166 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
kategória: pörkölt
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

joghurtos csirkepaprikás, paprikás csirkeszárnyak, reform csirkepaprikás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

447
csirkeszárny 4 db
vöröshagyma 1 közepes fej
paradicsom 0.5 db
zöldpaprika 0.5 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
joghurt 100 g
teljes kiőrlésű liszt 1 evőkanál
napraforgó olaj 2 ek