Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fetával töltött chilipaprika

Fetával töltött chilipaprika
Fetával töltött chilipaprika
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Télen is el lehet készíteni, de valahogy mégis nyáron kívánja meg az ember ezt a paprikát. Elkészíteni mindössze fél óra, de jót tesz neki, ha két napot hagyjuk a hűtőben, hogy összeérjenek benne az ízek.
Ezt a receptet Fűszeres Eszter készítette a Floriol számára.
Élj egészségesen, csatlakozz hozzánk!
www.facebook.com/floriolhu

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtot törjük össze villával és az oreganóval és a tejszínnel keverjük krémesre. Töltsük egy habzsákba.
  2. Szedjük ki a chilipaprikák csumáját, ha szükséges, és a sajtot nyomjuk bele a közepükbe a zsákkal.
  3. Szorosan tegyük a paprikákat egy befőttes üvegbe, majd öntsük fel az olajjal.
  4. Tegyük a hűtőbe két napra.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 710
elküldve: 1
receptkönyvben: 119
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Floriol

Mióta szakács: 2011.06.07.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fetás chilipaprika, fetával töltött chili

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1399
chili 30 db
napraforgó olaj 6 dl
feta sajt 30 dkg
habtejszín 1 dl
oregánó 1 kk