Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérboros sárgadinnyeleves fagylalttal

Fehérboros sárgadinnyeleves fagylalttal
Fehérboros sárgadinnyeleves fagylalttal
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízlés dolga, hogy leves vagy desszert gyanánt fogyasztjuk.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A dinnyét megfelezzük, magját és héját eltávolítjuk, a húsát nagyobb darabokra vágjuk.
  2. A gyömbért, mentalevelet felaprítjuk, beletesszük a keverőedénybe. Beleöntjük a citrom kifacsart levét, és a többi hozzávalót.
  3. Botmixerrel összekeverjük, néhány órára hűtőszekrénybe tesszük.
  4. Amikor már jól lehűlt, kehelybe öntjük, s nyomunk rá fejenként 2 gombóc vanília és 1  gombóc eperfagylaltot.
  5. Díszítjük mentalevéllel, és teszünk bele szívószálat.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 354
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
diéta: gluténmentes, tojásmentes
konyha: olasz
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fehérboros sárgadinnye leves kefirrel és fagylalttal, sárgadinnyeleves fagyival, hideg dinnyeleves, kefires dinnyeleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

198
sárgadinnye 0.5 kg
kaukázusi kefir 1 dl
tej 1 dl
édes fehérbor 1 dl
citrom 0.5 db
méz 1 teáskanál
menta 2 szál
gyömbér 0.5 hüvelykujjnyi
porcukor 2 teáskanál
vaníliás cukor 1 késhegynyi
fagylaltpor 1 dkg