Fagylaltpor
Leírás
Fagylaltok előállítására alkalmas por állagú készítmény. Tartalmaz aromákat, színezékeket, stabilizátort, cukrot és (gyakran algából nyert) fehérjét. Általában tejjel kell elkeverni, de kapható vizes változata is. A fagylaltporokat többnyire a fagyizóknak, cukrászoknak állítják elő, de speciális üzletekben kisebb kiszerelésben is kapható, így házilag is készíthetünk belőle fagyit.

434
Kalória
4g
Fehérje
77g
Szénhidrát
12g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
67g
Cukor
100 g Fagylaltpor
fehérjetartalom
4 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
77 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
4 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
cukor
67 g
vitaminok