Fagylaltpor

Fagylaltok előállítására alkalmas por állagú készítmény. Tartalmaz aromákat, színezékeket, stabilizátort, cukrot és (gyakran algából nyert) fehérjét. Általában tejjel kell elkeverni, de kapható vizes változata is. A fagylaltporokat többnyire a fagyizóknak, cukrászoknak állítják elő, de speciális üzletekben kisebb kiszerelésben is kapható, így házilag is készíthetünk belőle fagyit.
Bármikor.
Száraz, hűvös helyen.
fehérjetartalom
4 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
77 g
víztartalom
0 g
fehérje
4 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
cukor
67 g
vitaminok
Nem minden 30 perces süti receptje mond igazat: gyakran megbújik a leírásban az eltitkolt várakozási vagy hűtési idő, esetleg valami egyéb pluszmunkás galádság. A most következő édességek azonban nem hazudnak: tényleg mindegyik villámgyors!
NosaltyA sós krémeket mindenki szereti, hiszen nemcsak reggelire kiválóak, de akár vendégváróként is tündökölhetnek egy kis kenyérrel és zöldséggel.
NosaltyTudjuk róla kiskorunk óta, hogy egészséges, talán a C-vitamin is sokunknak beugrik, de mit tud még a csipkebogyó?
NosaltyBár a banán nagyon finom a tejes turmixokban és a különböző smoothie-kban, a szakértők szerint mégsem érdemes bevetni. El is áruljuk, miért.
Itt az ideje, hogy te is elsajátítsd a tudást, aminek birtokában felismerheted, ha „mű" a paradicsom.
Ma Ázsia felé kalandozunk a levessel és a főétellel, melyek kurkumától, currytól ízletesek, a desszert pedig egy valódi felüdülés a sor végén.