Fagylaltpor

Leírás

Fagylaltok előállítására alkalmas por állagú készítmény. Tartalmaz aromákat, színezékeket, stabilizátort, cukrot és (gyakran algából nyert) fehérjét. Általában tejjel kell elkeverni, de kapható vizes változata is. A fagylaltporokat többnyire a fagyizóknak, cukrászoknak állítják elő, de speciális üzletekben kisebb kiszerelésben is kapható, így házilag is készíthetünk belőle fagyit.

Fagylaltpor
434
Kalória
4g
Fehérje
77g
Szénhidrát
12g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
67g
Cukor

100 g Fagylaltpor

fehérjetartalom

4 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

77 g

víztartalom

0 g

gramm fagylaltpor?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

4 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

cukor

67 g

vitaminok

6 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...