Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérboros pangasius

Fehérboros pangasius
Fehérboros pangasius
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régen abszolúte nem ettem halat, de semmilyen formában sem. Aztán a férjem unszolására egyszer rávetemedtem a megkóstolására, és szerencsémre jól volt elkészítve. Nah, azóta én is szeretem enni, megfőzni és megsütni, sőt kirántani is ezeket a néma jószágokat!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd olívaolajon hirtelen kisütjük
  2. Aláöntjük a fehérbort, hozzáadjuk a 4 megtisztított, késsel szétnyomott fokhagymát és a citrom kifacsart levét, ezután fedő alatt pároljuk.
  3. Közben elkészítjük a fokhagymás pácot: a maradék fokhagymát lereszeljük, sózzuk, borsozzuk és annyi olívaolajat öntünk rá, hogy ellepje.
  4. Mikor kész, tálaljuk és a halszeletekre kenjük a fokhagymás pácot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 508
elküldve: 0
receptkönyvben: 131
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Chrissyke

Mióta szakács: 2011.08.19.
35 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fokhagymás-citromos hal, pangasius fehérboros-citromosan

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

405
pangasius 40 dkg
fehérbor 1 dl
citromlé 1 citromból nyert
fokhagyma 8 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek