Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérboros csirkecomb

Fehérboros csirkecomb
Fehérboros csirkecomb
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerre ropogós és mégis omlós csirkecombok egy könnyű szombati ebédre.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Szeleteljük fel a vöröshagymát, és durván aprítsuk fel a fokhagymát. A sót keverjük össze a fűszerekkel.
  2. Kenjük ki a jénait az olajjal, majd öntsük bele a bort. A csirkecombokat szórjuk meg a fűszerkeverékkel, és helyezzük a tálba. A combok közé szórjuk a hagymákat.
  3. 220°C-ra előmelegített sütőben lefedve süssük 30 percig, majd fedő nélkül még 10 percig, amíg jó ropogósra sül.
  • sütési hőfok: 220°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 645
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iringó

Mióta szakács: 2019.01.13.
14 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

365
csirkecomb 4 db
félszáraz fehérbor 2 dl
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek