Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérbabos-boros sertéscomb

Fehérbabos-boros sertéscomb
Fehérbabos-boros sertéscomb
80 perc / előkészület: 10 perc főzés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy régi újságban találtam a receptet.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot puhára főzzük, és félretesszük.
  2. 2-3 dl vízben felmelegítjük a leveskockát.
  3. A kockára vágott húst olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott hagymát, tovább pirítjuk, majd sóval, borssal és pirospaprikával fűszerezzük.
  4. Felöntjük a borral, majd 10 perc után a leveskocka levével. 60 percig fedő alatt, gyenge tűzön pároljuk, pótolva az elfőtt levet. A végén összefőzzük a babbal. Ha kell sűrítjük, és fűszerezzük.
  5. Jó étvágyat kívánok!
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 169
elküldve: 0
receptkönyvben: 49
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

babos sertéscomb, babos-fehérboros sertéshús, sertéscomb fehérbabos-fehérboros raguval

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

431
sertéscomb 80 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
fehérbab 25 dkg
fehérbor 2 dl
leveskocka 1 db
paradicsom 1 nagy db
víz 3 dl