r
Nosalty Logó

Fagyi-torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
jandi
Fagyi-torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 540 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 5416 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 234 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    27.6 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    171 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    646.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    232 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    199 mg
  • Nátrium
    193 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.2 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    240 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    236 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 540 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.1 g

Zsír

  • Összesen
    276.1 g
  • Telített zsírsav
    161 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    1707 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6467 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    129 mg
  • Kálcium
    2322 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    1992 mg
  • Nátrium
    1934 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    642.1 g
  • Cukor
    423 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    337 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2398 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    257 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    171 micro
  • Kolin:
    924 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2361 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    443 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1477 micro
Összesen 5416 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    280.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.9 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    103 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 234 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A vaníliás pudingport megfőzzük 0,5 l tejben 6 ek cukorral, és hűlni hagyjuk.
  2. Az epres pudingport szintén megfőzzük a másik 0,5 l tejben 6 ek cukorral, majd ezt is hűlni hagyjuk.
  3. Szétválasztjuk a fehérjét a sárgájától, a fehérjét mixerrel összekeverjük 6 ek cukorral, majd amikor jó kemény lesz, belekeverjük a sárgáját, ezután pedig a 6 ek lisztet, amibe előtte belekevertük a sütőport. Előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
  4. Habosra keverjük a vajat, és két részre osztjuk, az egyik részt a vaníliás pudingba, a másikat pedig az epres pudingba keverjük.
  5. A piskótára elsőnek az epres krémet kenjük, erre a vaníliásat, és a tetejére a a tejszínhabot.
  6. A porcukrot elkeverjük pár csepp vízzel, hűtőzacskóba tesszük, aminek kivágjuk az egyik sarkát, és nagyon könnyen bírunk vele írni és rajzolni.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 13874
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon könnyű és finom.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk