Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Extra vitaminsaláta

Extra vitaminsaláta
Extra vitaminsaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Télvíz idején a vitaminszükségletünk az átlagosnál is magasabb, ha lehet, ezt próbáljuk meg minél inkább zöldségek és gyümölcsök segítségével pótolni. Például a következő saláta tökéletes alternatívája lehet mindenféle multivitaminnak!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lehető legegyszerűbb, ha előre dolgozunk, és minden hozzávalót a megfelelő formára és méretre vágunk fel. Az édesköményt és a vérnarancsot karikákra, a lila hagymát félkörre.
  2. Egy nagy salátás tálba keverjük össze az édesköményt, lila hagymát és bébi spenótot.
  3. Egy kis edénybe facsarjuk ki a narancs levét, adjunk hozzá balzsamecetet és olívaolajat, majd jól keverjük össze. Ez lesz a dresszingünk.
  4. Egy tálra helyezzük el a spenótos keveréket, erre rakjuk a vérnarancs-karikákat, amit szórjunk meg a gránátalma magjaival, és az egészet öntsük le a dresszinggel.
  5. A legvégén ízlésünknek megfelelően sózzuk, és fogyaszthatjuk is!
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 3 913
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
957 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

vegyes saláta, narancsos spenótsaláta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

120
édeskömény 1 közepes db
spenót 8 dkg
vérnarancs 2 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
gránátalma 1 db
narancslé 1 narancsból nyert
balzsamecet 1 ek
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint