r
Nosalty Logó

Eszterházy torta 3.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Eszterházy torta 3.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 935 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 3736 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 266 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    20.7 g

Zsír

  • Összesen
    63 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    224 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    605.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    137 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    247 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.8 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    119.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    466 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    458 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 935 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    82.8 g

Zsír

  • Összesen
    252.1 g
  • Telített zsírsav
    135 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    898 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2422.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    144 mg
  • Kálcium
    548 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    158 mg
  • Foszfor
    575 mg
  • Nátrium
    986 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    291 g
  • Cukor
    197 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    478.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1865 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    139 micro
  • Kolin:
    364 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1832 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    401 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    506 micro
Összesen 3736 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    18 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    173 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.8 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    133 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    131 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 266 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A fehérjét a cukorral verjük fel keményre. Adjuk hozzá az őrölt diót és a lisztet.
  2. Süssünk a masszából 4 darab lapot.
  3. Főzzük fel a krémhez a tejet. Adjuk hozzá a cukrot, a pudingport és a két tojást. Ha kihűlt, keverjük hozzá a vajat és a diót. Töltsük meg krémmel a tortalapokat.
  4. Atetejére tojásfehérjét keverjünk el porcukorral, és ezzel vonjuk be. Ha ügyesek vagyunk, folyékony csokoládéval tehetjük díszessé a tetejét.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 349
  • Tegnapi nézettség: 29
  • 7 napos nézettség: 152
  • Össznézettség: 184763
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tortaklasszikus. További receptek itt.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek