r
Nosalty Logó

Esti gyors melegszendvics

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Alap

Szendvicskrém

Összesen 817 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Alap

Szendvicskrém

Összesen 3268 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Alap

Szendvicskrém

Összesen 251 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33 g

Zsír

  • Összesen
    52.1 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    106 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2838.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    531 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    372 mg
  • Nátrium
    1827 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.7 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    131 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    251 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    247 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 817 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    132.1 g

Zsír

  • Összesen
    208.3 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    423 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11354.2 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    156 mg
  • Kálcium
    2123 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    250 mg
  • Foszfor
    1488 mg
  • Nátrium
    7307 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    218.9 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    524.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1002 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    410 micro
  • Kolin:
    168 mg
  • Retinol - A vitamin:
    989 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    138 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    191 micro
Összesen 3268 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    15.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    866.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    558 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    40 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 251 Kcal
  • Nosalty kipróbálta
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Alap

Szendvicskrém

Elkészítés

Alap

  1. Vágunk 8 szelet kenyeret. Mivel a krém elég "vastag", nem ajánlom a toast kenyeret.

Szendvicskrém

  1. Nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük a párizsit és a sajtot.
  2. Kisebb lyukú reszelőn lereszeljük a hagymát is.
  3. Összekeverjük a párizsit, a sajtot, a hagymát, majd hozzáadjuk a tejfölt. Ha picit sűrű, lehet még tejföllel hígítani.
  4. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mustárt és a fokhagymakrémet. Utóbbit helyettesíthetjük 1-2 gerezd apróra vágott fokhagymával is.
  5. Ráhalmozzuk a kenyérszeletekre a krémet, és az előmelegített sütőben pirulásig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 52
  • 7 napos nézettség: 394
  • Össznézettség: 536702
  • Feltöltés dátuma: 2014. október 22.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Amikor nincs időd vacsorát készíteni az éhes hazatérőknek, de mégis valami meleget szeretnél tálalni, ez a melegszendvics kitűnő tipp, és mégsem "mű". Egy finom bögre forralt borral még finomabb! :)

Hozzászólások

juditkecskemet

Szuper finom. Én fokhagymakrémet és ételízesít?t nem szoktam bele tenni, viszont egy kis májkrémet igen. Mi úgy nagyon imádjuk.. Tetejére egy pici piros aranyat nyomunk díszítésnek és csakis csemege uborka szeletekkel fogyasztjuk.

Törölt felhasználó

Jól hangzik! :)

Törölt felhasználó

Nagyszer? recept! F?leg úgy, hogy az ?szi szünetbe szívesen id?zik nálunk minden rokon gyerek, minden korosztályból... mint pl. most is. :) Rövid kirándulás el?tt elkészítettem, majd jövetelkor be a süt?be...mire az összes gyerek kezet mosott, kihámozta magát a ruháiból és a kutya is a helyére került már kész is volt! :) Hálásan köszönöm!

Törölt felhasználó

Én köszönöm a kedves hozzászólást! :)

raczmargit2

Másként ismerem Párizsis melegszendvics krém: Hozzávalók: 10 dkg párizsi (kis lyukú darálón ledarálva) 1 db tojás, 2 dl 20%-os tejföl Zúzott fokhagyma Kevés paprikakrém (Piros arany), hogy rózsaszín? legyen. Vajas kenyérre kanállal rátesszük, széthúzzuk a kenyéren. Tetejére reszelt sajtot szórunk. Sütés: 200C-fokra el?melegített süt?ben pirosra sütjük. Citromos teával kit?n? vendégváró vacsora!

Walaky

Ez hol marad, kedves Nosalty, hogy ma a Facebookon kiemeltétek??????!!!!!!! Nosalty.hu 2017-01-03 11:19 Kedves Szakácsunk! Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/Nosalty Legyél Te is ismer?sünk a Facebookon! NoSalty.hu csapata Ui.: Érdekesség - már a 2. helyen állt - hipp-hopp ott termett a semmib?l -, amikor megjelent a Facebookon!!! Na, ez, hogyan lehet vajon......?!

Muscat

Kimaradt a leírásból: ... és a végén rászórjuk a reszeltsajtot, majd...

Hozzávalók

Alap

Szendvicskrém

Címlapról ajánljuk

„Ha az adott helyen már nem tudsz tanulni, akkor váltani...

Enzsöl Balázs mosogatóként kezdte gasztronómiai pályafutását 2005-ben, négy évvel később pedig már Angliában volt főszakács. A cukrászattal Ausztriában ismerkedett meg, majd néhány év alatt nemzetközileg elismert cukrásztanácsadóvá küzdötte fel magát. Évek óta Barcelona a bázisa, de a világ minden tájára hívják éttermek, hotelek, kávéházak, hogy stílusát átültesse az ő kínálatukba. Nevét Magyarországon a Mestercukrász című gasztroreality zsűritagjaként ismerték meg szélesebb körben. Karrierjéről, munkásságáról kérdeztük.

Szász Nóri

További cikkek

Ez az 5 dolog kell a legfinomabb bundás kenyérhez

Készüljön reggelire vagy vacsorára, esetleg hétvégi dekadenciával ebédre, a bundás kenyérnek van néhány kritikus követelménye, amit nem érdemes elhibázni. Elő a tojással és a serpenyővel, süssük meg álmaink kenyerét!