Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Az eredeti Kung Bao csirke

Az eredeti Kung Bao csirke
Az eredeti Kung Bao csirke
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom. Aki szeretné, adhat hozzá egy kis chilit is, úgy az igazi!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkákat és a répát felvágjuk. A csirkemellet felkockázzuk.
  2. 5 perc alatt kis lángon megpörköljük a nyers földimogyorót az olajon. Félretesszük, az olaj felét egy tálkába öntjük, arra már nem lesz szükségünk.
  3. A csirkemellet megpirítjuk az olajon, majd hozzáadjuk a szójaszószt, a gyömbért és fél kk sót.
  4. Hogyha megpuhult, hozzáadjuk a répát, azt is megpirítjuk.
  5. Ezután az uborkát is hozzáadjuk, és a maradék sót.
  6. Egy kis tálkában összekeverjük a burgonyakeményítőt a vízzel, majd a csirkéhez és a zöldségekhez öntjük.
  7. Két percig kevergetjük, majd ha látjuk, hogy egy kicsit összeállt, beleöntjük a pörkölt földimogyorót is. Összekeverjük, és kész is! :)
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 16
össznézettség: 1 237
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Parfait

Mióta szakács: 2020.05.04.
16 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: kínai
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
konyhatechnológia: wok receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gong bao csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

770
csirkemell filé 0.5 db
földimogyoró 100 g
napraforgó olaj 3 dl
szójaszósz 1 ek
burgonyakeményítő 1 evőkanál
víz 1 dl
csemegeuborka 4 közepes db
sárgarépa 1 közepes db
1 kávéskanál
gyömbér 3 g