Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres-túrós desszert

Epres-túrós desszert
Epres-túrós desszert
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon ettem volna valami gyümölcsös finomságot és mivel vállműtét előtt állok, valami gyorsat és könnyűt akartam. Ez lett belőle és isteni lett!

hozzávalók / 2 adag

A tésztához

A krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd előmelegített sütőben, sütőpapíros tepsiben, kb 10-15 perc alatt megsütjük.
  2. A pudingot megfőzzük, hozzáadjuk a túrót és a kiengedett epret (levével együtt), majd jól kikeverjük.
  3. Egy jénai tálat előveszünk, a tésztát 3 részre osztjuk és rétegezve rakjuk, tészta-puding, amíg el nem fogy. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 796
elküldve: 1
receptkönyvben: 28
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, tízórai, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: Anyák napja
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

epres-túrós desszert, túródesszert eperpudinggal, epres desszert túróval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

523
tojás 2 db
tehéntúró 15 dkg
cukrozatlan kakaópor 1 ek
édesítőszer 1 teáskanál
epres pudingpor 1 tasak
tej 0.5 l
eper 25 dkg
édesítőszer 1 teáskanál
tehéntúró 10 dkg